Clovelly Walk
       
     
randybensarchitect-Clovelly-010.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-002.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-005.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-006.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-004.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-012.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-008.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-013.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-014.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-017.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-016.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-018_1.JPG
       
     
Cliff05.JPG
       
     
randybensarchitect-Clovelly-001.jpg
       
     
Clovelly Walk
       
     
Clovelly Walk

Located in West Vancouver, this project was designed as a major update to an old renovated cabin.  The site is very steep and mostly rocky, with beautiful south views to the city and in the end, the construction was all new.  The main floor layout was adjusted, and a new addition was added to the top of the building, stepped back and hugging the contours of the rocky slope.  

Completed 2010.

All photographs by Flora Gordon.

randybensarchitect-Clovelly-010.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-002.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-005.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-006.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-004.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-012.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-008.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-013.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-014.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-017.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-016.jpg
       
     
randybensarchitect-Clovelly-018_1.JPG
       
     
Cliff05.JPG
       
     
randybensarchitect-Clovelly-001.jpg